U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

U kunt niet reserveren voor diner op dinsdag -woendag - donderdagavond 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

In de maanden januari - februari , maart en april bieden wij u deze gerechten aan in de vorm van een 3 gangen menu voor € 17.95 .

Uw Korting 56 % op de reguliere prijzen van de gerechten 

Ga naar social deal of mail ons . 

 

Vooraf

  • Amuse van de chef
Voorgerecht
  • Beef tataki
    dungesneden biefstuk (licht gegaard) met bosui, knoflooksesam, gebakken uitjes en wasabimayonaise
  • Zalmtartaartje
    op een bedje van sla en geserveerd met limoenmayonaise
  • Thaise salade
    dungesneden biefstukreepjes uit de wok met champignons ui prei en taugé, op smaak gebracht met sojasaus en sesamzaad 
  • Vegetarisch pasteitje
    gevuld met kastanjechampignon-ragout
Hoofdgerecht
  • Gerijpte Braziliaanse kogelbiefstuk
    met aardappeltaartje
  • Zalmfilet
    met gegratineerde kruidenbroodkorst uit de oven, op een bedje van spinazie met verse kruidenmayonaise
  • Kipspies
    spies met gegrilde, pikante kippendijen (250 gram) en kruidenboter
  • Falafel
    met tzatziki en Griekse salade
  • Varkenshaasmedaillons 
    met gegratineerde rand van Duchesse-aardappelen
  • Spareribs (450 gram)
    huisgemaakt en met honing-mosterdsaus
  • Spareribs (750 gram) (+ €2,50)
    huisgemaakt en met honing-mosterdsaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

Nagerecht
  • Amarena-kersen
    met vanille-ijs en slagroom
  • Hangop
    met perzik en kruim van Bastogne-koek en slagroom
  • Crème brûlée
  • Citroenbavaroise

 

Meerprijs: Champignon-, Stroganoff- of Pepersaus, € 2.50

Er kunnen geen wijzigingen aangebracht worden in dit menu .