U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

            3 

            G

            A

            N

            G

            E

            N

 

            M

            E

            N

            U  

      

                3 gangen menu Voorjaar 

  • Van dit menu kunt u bij ons genieten vanaf                                1 april 2018
  • U ontvangt 50 % korting op de totaalprijs van uw keuze gerechten als u kiest voor een voor , hoofd en nagerecht van deze menu kaart. 
  • Uw betaalt € 17.95 voor uw zelf samengesteld menu . 

               

 VOORGERECHTEN     € 9.85

Salade van gerookte zalm met frisse komkommer & kappertjes

Gegarneerd met een mayonaise van dille tops met citroen

*

Tompouce van bladerdeeg met gebakken champignons en bosui

*

 2 Sjaslicks van geitenkaas omwikkeld met bacon , paprika en ui

 

 HOOFDGERECHTEN   € 19.75 

          Provençaalse Vissersstoofpot met een keur aan vissoorten,        verse  laurier , ui , tomaat , bleekselderij , aardappel & zwarte olijf

*

Schnitzel Forestiere met gebakken ui , tomaat & champignons

Rijkelijk gegratineerd met kaas.

Tip van de chef * Lekker met champignon of stroganoff saus

*

Gegrilde eendenborstfilet met sinaasappel portsaus

*

Vegetarische falafel met frisse tzaziki en een groenten ratatouille.

 

NAGERECHT   € 7.75

Chocolademousse met huisgemaakte sinaasappelcompote.

*

Appel kruimel hangop met rozijnen & slagroom 

  --------------------------------------------------------------------------------

Alle hoofdgerechten worden met salade, en frites geserveerd.

Meerprijs: Champignon-, Stroganoff- of Pepersaus, € 2.50