U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

DIRECT RESERVEREN !

 

Reserveer direct voor uw TASTY TAPAS ARRANGEMENT 

Klik hier 

 

Reserveer direct voor uw 3 gangen keuze menu 

Klik hier 

 

Reserveer direct voor uw dinér

Klik hier 

 

Reserveer direct voor uw High Tea 

Klik hier 

Brasserie de Bourgondiër is gelegen aan het gezellige marktplein in Dongen.

 

Wij bieden een combinatie van de klassieke Europese en de hedendaagse Franse keuken, waarbij alle gerechten bereid worden volgens de hoogste standaard.

U kunt ontbijten , uitgebreid lunchen of gewoon genieten van een kopje koffie.  Ook kunt u heerlijk dineren van woensdag tot en met zondag.Uit eten in dongen word een feest als u voor uit eten bij de bourgondier in dongen kiest . U kunt op verschillende manieren uit eten in ons restaurant .

U kunt in ons restaurant kiezen voor Tapas . Tapas betekent bij de bourgondier avondvullend genieten van kleine voor , hoofd en nagerechtjes voor een vast bedrag . Tapas eten bij de bourgondier is een uitkomst als u met een wat groter gezelschap lekker lang wilt tafelen , maar ook als u met zijn 2-tjes wilt genieten van een avond vol lekkernijen . 

U kunt ook kiezen voor ons 3 gangen menu . Ons 3 gangen menu geeft een ruime keuze aan gerechten . Maar vind u een 3 gangen menu teveel van het goede , dan kunt u alle gerechten ook los bestellen . Alles is mogelijk als u gaat uit eten in restaurant de bourgondier in Dongen .

Voor het maken van een reservering belt u met onze reserveringslijn  tel 0162-320128 .

Ons adres :                                               Looiersplein 50 / 5104 GR Dongen 

route beschrijving  : klik hier