KERST 3 OF 5 GANGEN MENU 2022
U begint met een amuse van het huis
Voorgerechten - Carpaccio .
- Dungesneden ossenhaas
met pijnboompitten, Parmezaanse
kaas & een dressing van balsamico
vinaigrette + € 2.35
- Gegratineerde champignons
- in
roomsaus, kaas en bieslook.
- Proeverij van vis
- met Noorse zalm ,
paling, krabsalade, gamba’s &
garnaaltjes + €
3.85
- Beef Tataki .
- licht gegaard , dun
gesneden rundvlees met bosui ,
sesam en gebakken uitjes + € 2.00
- Gebakken geitenkaasjes
- met
frambozenglacé op een bedje van
sla met fijn gesneden tomaat, appel
en komkommer.
- Pasteitje
- rijkelijk gevuld met een ragout van kip en champignons
Tussen gerechten ( 5-gangen )
Ook verkrijgbaar als voorgerecht bij het
4 gangen menu - Tomatensoep met room.
- Bisque. Soep van kreeft en garnaal.
Met scheutje Franse cognac
- Crème Agnes Sorel. Gebonden
Kippensoep met
champignon en
Ham reepjes
Hoofdgerechten - Mixed Grill:
- van varkenshaas, biefstuk,
lamskotelet, sparerib & kippendij
begeleid door diverse huisgemaakte
sauzen + € 7.85
-
- Zalmfilet Veronique.
- Zalmfilet met
Hollandaisesaus en witte druiven.
- Biefstuk Tartaar
- gegrild met een
heerlijk verrassende saus v/d chef.
- Varkenshaas medaillons
- op een bedje van rucola en champignonsaus
- Wildstoverij
- met rodekool, puree en
gepofte appel met preiselbeeren.
(ook met frietjes)
- Zigeunerspies gegrild:
- Grote spies
van kip, bacon en varkenshaas
begeleid met ui en paprika.
- Kippannetje Stroganoff.
- Kippendijen
in Stroganoffsaus
- Kogelbiefstuk
- gebakken in
roomboter met zeezout , met
gebakken ui en champignons
+ € 2.65
- (Vegetarisch) Falafel
- met tzatziki &
frisse Griekse salade met feta en olijf
Kerst dessert. - Triffle van hangop,
- roodfruit coulis
( rode kersen, aardbeien, bosbessen
en frambozen.) met Bastogne koek
en slagroom
- Symphony van chocolade.
- diverse
chocoladelekkernijen en slagroom.
- Bavaroise trio.
- Luchtig dessert van drie bavaroise
smaken.
- Cassata ijs.
- Italiaans 3 kleuren ijs
RESERVEER VIA DEZE LINK
OF BEL METEEN