3 gangen keuze menu   18.50

 
SPECIALE ACTIE MET VADERDAG * ZONDAG 20 JUNI 
10 EURO KORTING OP UW RESERVERING ALS U VOOR TENMINSTE 4 PERSONEN RESERVEERT VOOR ZONDAG 20 JUNI 
KLIK HIER OM DIRECT TE RESERVEREN 

Amuse , verassing van de chef .  

Voorgerechten

Tomaten crème soep van pomodori & verse basilicum  
Champignonroomsoep met verse champignons  
Beef Tataki, Dun gesneden biefstuk ( licht gegaard ) met bosui, knoflooksesam, gebakken uitjes en wasabi mayonaise.  ( Plus prijs 2.25 )
Heldere kippensoep met verse bleekselderij en vermicelli.  
Carpaccio met rucola, pijnboompitten en oude kaas.   ( plus prijs 2.25 )

Hoofdgerechten
Spies met kippendijen ( 250 gr ) en kruidenboter  
Vegetarisch menu van Falafel met tzatziki , frisse Griekse salade met feta en olijf  
Zalmfilet op een bedje van Rucola sla met verse kruidensaus  
Kogelbiefstuk met gebakken uien en champignons   Plus prijs 3.50 )
Indonesische Rendang met sajoer boontjes en een timbaaltje rijst .Gesmoord rundvlees in verse boemboe met kokosmelk en koriander. Evt extra pikant €  
Schnitzel home made bereid van kip met citroen. 

Nagerechten
Parijse soes, gevuld met slagroom, perzikschijfjes en aardbeienglace.  
Almond bavaroise met mini chocolade brownie en bolletje vanille-ijs. 
Hangop met kersenvulling, Bastogne koek en slagroom. 
Zwitserse room met gekaramelliseerde appel. ( Warm )  

Bij het hoofdgerecht serveren wij verse friet en een frisse salade.   
Reserveren ?  
KLIK HIER OM TE RESERVEREN 
Bel ; 0162-320128