3 gangen menu : social deal  , € 19.50 excl meerprijzen

 
KLIK HIER OM TE RESERVEREN
Dit menu is tijdelijk verkrijgbaar op zaterdag middag en zondag middag ivm de CORONA MAATREGELEN * zolang we tot 17.00 uur geopend mogen zijn 
 

Vooraf

  • Amuse van de chef
Voorgerecht
  • Tomatencrèmesoep
    van pomodori tomaten
  • Knolselderij-pastinaaksoep
    met gebakken spekjes (ook vegetarisch mogelijk)
  • Beeftataki (+ €2,25)
    dungesneden biefstuk (lichtgegaard) met bosui, knoflooksesam, gebakken uitjes en wasabimayonaise.
  • Gebakken geitenkaasjes (+ €2,25)
    op een bedje van salade, geserveerd met frambozenglacé en croutons
Hoofdgerecht
  • Kipspies (250 gr)
    met paprika en ui, geserveerd met warme zigeunersaus
  • Vegetarisch menu
    van Falafel met tzatziki & frisse Griekse salade met feta en olijf
  • Vissersstoofpot
    diverse soorten vis en schaaldieren, bereid in een bouillabaissejus
  • Wildstoverij
    op traditionele manier bereid, wildgoulash met uien, tijm, winterwortel en met laurier gesmoord, geserveerd met gepofte appel en preiselbeerencompote
  • Gemarineerde kipstukjes
    gebakken met uitjes, look en champignons, overgoten met pindasaus, geserveerd op een bedje van ijsbergsla met atjar en oosters garnituur
  • Spareribs (ongeveer 420 gram)
    pikant gelakt met pikante saus of sweet gelakt met een honingmosterdsaus (middelgrote portie mogelijk tegen een meerprijs van + €2,25 en een grote portie voor + €3,75)
  • Biefstuk (+ €3,50)
    met gebakken uien en champignons
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en een frisse salade. Het is mogelijk om mayonaise (+ €0,90) of champignon-, peper- of stroganoffsaus (+ €2,50) bij te bestellen.

Nagerecht
  • Parfait met tiramisusmaak
    met slagroom en lange vinger
  • Witte chocoladebavarois
    met slagroom en witte chocoladekrullen
  • Eclair
    met karamelroom