Reserveer via reserveren
of bel ons direct
3-gangenmenu
Vooraf
Voorgerecht
- Gebakken mosselen met prei , wortel . selderij en look ( + 2.25 )
- Mosterdsoep met uitgebakken spekjes
- Beef Tataki, Dun gesneden biefstuk ( licht gegaard ) met bosui, knoflooksesam, gebakken uitjes en wasabi mayonaise. € 11.40
Hoofdgerecht
- Tongfilet Picasso ; Afrikaanse tongfilet met gebakken fruit ( + 4.50 )
-
Schnitzel forestiere met gebakken ui, tomaat , champignons . gegratineerd met kaas
-
Fish & chips . Witvis in bierbeslag met kruidenmayonaise
- Luxe mixed grill voor de grote gezellige eter ; biefstuk , varkenshaas medaillon, kippendij , lamskotelet , Suzuki , geserveerd met tzatziki ( + 12.50 )
- Varkenshaas saté met atjar , seroendeng , kroepoek , gefruite uitjes en pindasaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en een frisse salade. Het is mogelijk om mayonaise (+ €0,90) of champignon-, peper- of stroganoffsaus (+ €2,50) bij te bestellen
Nagerecht
- Trifle van Griekse yoghurt met rood fruit en bastognekoek
- Crème brulee met banketbakkersroom en een heerlijk gekarameliseerd suikerlaagje van basterdsuiker
- Dame blanche met vanille ijs en warme chocoladesaus ( + 2.25 )