3 gangen menu : € 23.50  * Verkrijgbaar vanaf 15 mei 2023

Reserveer via reserveren 
of bel ons direct 
 

3-gangenmenu 

Vooraf

  • Amuse van de chef

Voorgerecht

  • Gebakken mosselen met prei , wortel . selderij en look ( + 2.25 ) 
  • Mosterdsoep met uitgebakken spekjes 
  • Beef Tataki, Dun gesneden biefstuk ( licht gegaard ) met bosui, knoflooksesam, gebakken uitjes en wasabi mayonaise.  € 11.40

Hoofdgerecht

  • Tongfilet Picasso ; Afrikaanse tongfilet met gebakken fruit ( + 4.50 )
  • Schnitzel forestiere met gebakken ui, tomaat , champignons . gegratineerd met kaas
  • Fish & chips . Witvis in bierbeslag met kruidenmayonaise
  • Luxe mixed grill voor de grote gezellige eter  ; biefstuk , varkenshaas medaillon, kippendij , lamskotelet , Suzuki  , geserveerd met tzatziki  ( + 12.50 )
  • Varkenshaas saté met atjar , seroendeng , kroepoek , gefruite uitjes en pindasaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en een frisse salade. Het is mogelijk om mayonaise (+ €0,90) of champignon-, peper- of stroganoffsaus (+ €2,50) bij te bestellen

Nagerecht 

  • Trifle van Griekse yoghurt met rood fruit en bastognekoek
  • Crème brulee met banketbakkersroom en een heerlijk gekarameliseerd suikerlaagje van basterdsuiker
  • Dame blanche met vanille ijs en warme chocoladesaus ( + 2.25 )