3 gangen menu : € 22.50 excl meerprijzen

Op maandag 10 april , 2de paasdag open voor diner
 
Reserveer direct bij social deal  
of bel ons 
  • Amuse van de chef



Voorgerecht

  • Tomatensoep
    met pomodori tomaten en soepballetjes, eventueel ook vegetarisch
  • Mosterdsoep
    met uitgebakken spekjes, eventueel ook vegetarisch
  • Gebakken geitenkaasjes (+ €2,15)
    op een bedje van salade, geserveerd met frambozenglacé en croutons
  • Beef tataki (+ €2,15)
    dungesneden en lichtgegaard biefstuk met bosui, knoflooksesam, gebakken uitjes en wasabimayonaise

Hoofdgerecht

  • Thaise salade
    dungesneden biefstukreepjes uit de wok met champignons, ui, prei en taugé, op smaak gebracht met sojasaus, sesamzaadjes en cashewnoten. Geserveerd met friet
  • Vegetarisch menu
    van Falafel met tzatziki & frisse Griekse salade met feta en olijf
  • Indonesische rendang
    gesmoord rundvlees in verse boemboe met kokosmelk, sajoerboontjes en een timbaaltje rijst
  • Spareribs
    homemade bereid, pikant, sweet gelakt met passende saus
  • Gepaneerde varkensschnitzel (180 gr)
    met saus naar keuze
  • Biefstuk (+ €4,50)
    met gebakken uien en champignons

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en een frisse salade. Het is mogelijk om mayonaise (+ €0,90) of champignon-, peper- of stroganoffsaus (+ €2,50) bij te bestellen

Nagerecht

  • Mokka-more
    mokkamerginue met slagroom, hazelnootkrokant en een bolletje mokka-ijs
  • Triffle van Griekse yoghurt
    met rood fruit en Bastognekoek
  • Cheesecake karamel
    met slagroom en stroopwafeltjes