3-gangendiner

Vooraf

  • Amuse van de chef
    laat je verrassen

Voorgerecht

  • Tomatencrèmesoep
    soep van pomodori tomaten en soepballetjes, ook vegetarisch mogelijk
  • Champignonsoep
    vers bereide soep met gesnipperde ui en ham, ook vegetarisch mogelijk
  • Kipcocktail
    gemarineerde kipstukjes met cocktailsaus
  • Carpaccio (+ €2,25)
    van dun gesneden ossenhaas, met rucola, pijnboompitten, olijf, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas en honing-mosterdsaus

Hoofdgerecht

  • Belgische stoof
    rundvlees gestoofd met bier, uien en wortel
  • Fish & chips
    witvis in bierbeslag met verse kruidenmayonaise
  • Griekse salade
    met olijf en feta, geserveerd met falafel en tzatziki
  • Schnitzel
    met saus naar keuze champignon-, peper- of stroganoffsaus
  • Spareribs
    420 gram, gelakt met pikante of zoete saus, met honing-mosterdsaus
  • Gegrilde varkenshaassaté XXL
    met atjar, seroendeng, pindasaus, augurk en gefruite uitjes
  • Tongfilet Picasso (+ €4,50)
    Afrikaanse tongfilet met gebakken fruit
  • Mixed grill (+ €7,50)
    biefstuk, varkenshaasmedaillon en kippendij

Nagerecht

  • Sinaasappelbavaroise
    met slagroom en lange vinger
  • Chocolademousse
    lekker luchtig
  • Cheesecake
    met kersencoulis