Brasserie de Bourgondiër is gelegen aan het gezellige marktplein in Dongen.

Wij bieden een combinatie van de klassieke Europese en de hedendaagse Franse keuken, waarbij alle gerechten bereid worden volgens de hoogste standaard.

U kunt ontbijten , uitgebreid lunchen of gewoon genieten van een kopje koffie.  Ook kunt u heerlijk dineren van vrijdag tot en met maandag. Uit eten in dongen word een feest als u voor uit eten bij de Bourgondier in Dongen kiest . U kunt op verschillende manieren uit eten in ons restaurant 

U kunt in ons restaurant kiezen voor Tapas . Tapas betekent bij de Bourgondier avondvullend genieten van kleine voor , hoofd en nagerechtjes voor een vast bedrag . Tapas eten bij de Bourgondier is een uitkomst als u met een wat groter gezelschap lekker lang wilt tafelen , maar ook als u met zijn 2-tjes wilt genieten van een avond vol lekkernijen .

U kunt ook kiezen voor ons 3 gangen menu . Ons 3 gangen menu geeft een ruime keuze aan gerechten . Maar vind u een 3 gangen menu teveel van het goede , dan kunt u alle gerechten ook los bestellen . Alles is mogelijk als u gaat uit eten in restaurant de Bourgondier in Dongen .

Reserveren

DIRECT RESERVEREN !


Reserveer direct voor uw Tasty Tapas arrangement

Klik hier  

Reserveer direct voor uw 3 gangen keuze menu

Klik hier   

Reserveer direct voor uw High Tea

Klik hier