KERST 5 GANGEN DINER 2024

 
AMUSE 

Delicatesse bedacht door de chef 

Voorgerechten  
  • Carpaccio .
  • Dungesneden ossenhaas met pijnboompitten, Parmezaanse kaas & een dressing van balsamico vinaigrette + € 2.35  
  • Proeverij van vis 
  • met Noorse zalm , paling, krabsalade, gamba’s & garnaaltjes + € 3.85  
  • Beef Tataki . 
  • licht gegaard , dun gesneden rundvlees met bosui , sesam en gebakken uitjes + € 2.00  
  • Gebakken geitenkaasjes 
  • met frambozenglacé op een bedje van sla met fijn gesneden tomaat, appel en komkommer.  
  • Vol au Vent 
  • Rijkelijk gevuld met een ragout van kip en champignons 
Tussen gerechten  
  • Tomatensoep met room.  
  • Kippensoep. Gemaakt van maiskip met vermicelli en selderij
  • Crème Agnes Sorel. Gebonden Kippensoep met  champignon en Ham reepjes
Hoofdgerechten 
  • Mixed Grill: 
  • van varkenshaas, biefstuk, lamskotelet, sparerib & kippendij begeleid door pepersaus + € 7.85 
  • Afrikaanse tongfilet Veronique
  • Met Hollandaisesaus en witte druiven.
  • Varkenshaas medaillons
  • op een bedje van rucola en champignonsaus  
  • Wildstoverij
  • met rodekool, puree en gepofte appel met preiselbeeren. (ook met frietjes) 
  • Gegrilde vleesspies 
  • Grote spies met varkenshaas. bacon en kip begeleid door een verse salsa tomatensaus 
  • Kogelbiefstuk 
  • gebakken in roomboter met zeezout , met gebakken ui en champignons + € 2.65 
  • (Vegetarisch) Falafel
  • met tzatziki & frisse Griekse salade met feta en olijf   
  • Kippannetje Stroganoff
  • Kippedijen in rijkelijke gevulde paprika saus
Nagerecht
  • Trifle van hangop, 
  • roodfruit coulis ( rode kersen, aardbeien, bosbessen en frambozen.) met Bastogne koek en slagroom. 
  • Warme appelcrumble
  • met karamelsaus en slagroom
  • Cassata ijs. 
  • Italiaans 3 kleuren ijs
  • Sinasappelbavarois 
  • met slagroom
RESERVEER VIA DEZE LINK