KERST 5 GANGEN DINER 2024
AMUSE Delicatesse bedacht door de chef
Voorgerechten - Carpaccio .
- Dungesneden ossenhaas
met pijnboompitten, Parmezaanse
kaas & een dressing van balsamico
vinaigrette + € 2.35
- Proeverij van vis
- met Noorse zalm ,
paling, krabsalade, gamba’s &
garnaaltjes + €
3.85
- Beef Tataki .
- licht gegaard , dun
gesneden rundvlees met bosui ,
sesam en gebakken uitjes + € 2.00
- Gebakken geitenkaasjes
- met
frambozenglacé op een bedje van
sla met fijn gesneden tomaat, appel
en komkommer.
- Vol au Vent
- Rijkelijk gevuld met een ragout van kip en champignons
Tussen gerechten - Tomatensoep met room.
- Kippensoep. Gemaakt van maiskip met vermicelli en selderij
- Crème Agnes Sorel. Gebonden
Kippensoep met
champignon en
Ham reepjes
Hoofdgerechten - Mixed Grill:
- van varkenshaas, biefstuk,
lamskotelet, sparerib & kippendij
begeleid door pepersaus + € 7.85
- Afrikaanse tongfilet Veronique
- Met
Hollandaisesaus en witte druiven.
- Varkenshaas medaillons
- op een bedje van rucola en champignonsaus
- Wildstoverij
- met rodekool, puree en
gepofte appel met preiselbeeren.
(ook met frietjes)
- Gegrilde vleesspies
- Grote spies met varkenshaas. bacon en kip begeleid door een verse salsa tomatensaus
- Kogelbiefstuk
- gebakken in
roomboter met zeezout , met
gebakken ui en champignons
+ € 2.65
- (Vegetarisch) Falafel
- met tzatziki &
frisse Griekse salade met feta en olijf
- Kippannetje Stroganoff
- Kippedijen in rijkelijke gevulde paprika saus
Nagerecht- Trifle van hangop,
- roodfruit coulis
( rode kersen, aardbeien, bosbessen
en frambozen.) met Bastogne koek
en slagroom.
- Warme appelcrumble
- met karamelsaus en slagroom
- Cassata ijs.
- Italiaans 3 kleuren ijs
- Sinasappelbavarois
- met slagroom
RESERVEER VIA DEZE LINK