KERST 2 GANGEN LUNCH  .. OF 3 OF 5 GANGEN DINER 2023

 
 U begint met een amuse van het huis 

Voorgerechten  
  • Carpaccio .
  • Dungesneden ossenhaas met pijnboompitten, Parmezaanse kaas & een dressing van balsamico vinaigrette + € 2.35  
  • Proeverij van vis 
  • met Noorse zalm , paling, krabsalade, gamba’s & garnaaltjes + € 3.85  
  • Beef Tataki . 
  • licht gegaard , dun gesneden rundvlees met bosui , sesam en gebakken uitjes + € 2.00  
  • Gebakken geitenkaasjes 
  • met frambozenglacé op een bedje van sla met fijn gesneden tomaat, appel en komkommer.  
  • Pasteitje 
  • rijkelijk gevuld met een ragout van kip en champignons
Tussen gerechten ( 5-gangen ) Ook verkrijgbaar als voorgerecht bij het 4 gangen menu 
  • Tomatensoep met room.  
  • Bisque. Soep van kreeft en garnaal. Met scheutje Franse cognac
  • Crème Agnes Sorel. Gebonden Kippensoep met  champignon en Ham reepjes
Hoofdgerechten 
  • Mixed Grill: 
  • van varkenshaas, biefstuk, lamskotelet, sparerib & kippendij begeleid door pepersaus + € 7.85 
  • Afrikaanse tongfilet Veronique
  • Met Hollandaisesaus en witte druiven.
  • Varkenshaas medaillons
  • op een bedje van rucola en champignonsaus  
  • Wildstoverij
  • met rodekool, puree en gepofte appel met preiselbeeren. (ook met frietjes) 
  • Vlesspies van de grill : 
  • Grote spies van kip, bacon en varkenshaas begeleid met een salsa saus van tomaten.
  • Kippannetje Stroganoff
  • Combinatie van kipfilet en Kippendij in een saus van cognac en rode wijn met een boeket van ui,  champignons en paprika 
  • Kogelbiefstuk 
  • gebakken in roomboter met zeezout , met gebakken ui en champignons + € 2.65 
  • (Vegetarisch) Falafel
  • met tzatziki & frisse Griekse salade met feta en olijf   
Kerst dessert. 
  • Triffle van hangop, 
  • roodfruit coulis ( rode kersen, aardbeien, bosbessen en frambozen.) met Bastogne koek en slagroom. 
  • Warme appelcrumble
  • met karamelsaus en slagroom
  • Cassata ijs. 
  • Italiaans 3 kleuren ijs
  • Sinasappelbavarois 
  • met slagroom
RESERVEER VIA DEZE LINK